Personalizovane Po Vašoj Meri

Unikatne Pinjate Šabac
Ručno Izrađene Za Vašu Savršenu Proslavu

Otkrijte širok spektar jedinstvenih ručno izrađenih pinjata koje nudi Pinjate Šabac. 

Naša kolekcija obuhvata teme za svaku priliku, od rođendana do venčanja, sa mogućnošću potpune personalizacije prema vašim željama. 

Naši detaljni radovi osiguravaju da svaka pinjata bude ne samo ukras, već i nezaboravan deo vašeg slavlja. 

Uz Pinjate Šabac, stvarajte posebne trenutke koji će se prepričavati!

Najlepše Pinjate u Šapcu

Tražite savršenu pinjatu za dečiji rođendan, posebnu proslavu ili događaj? 

Na pravom ste mestu! 

Mara Pinjate Šabac nudi najlepše pinjate za devojčice i dečake, ručno izrađene sa pažnjom i ljubavlju, kako bi svaki trenutak bio poseban.

Dečiji Rođendani

Naši rođendanski paketi uključuju pinjate koje će oduševiti svakog mališana. Bez obzira na temu rođendana, možemo kreirati pinjatu koja će savršeno odgovarati vašim željama. Od princeza i superjunaka do životinja i vozila, svaka pinjata je dizajnirana da unese radost i uzbuđenje.

Školske Priredbe

Pinjate su odličan način da obeležite kraj školske godine, proslavite posebne događaje ili jednostavno nagradite decu za njihov trud. Sa našim raznovrsnim dizajnima, svaka školska priredba će postati nezaboravan događaj.

Porodične Proslave

Bez obzira na to da li slavite krštenje, prvi rođendan ili porodični piknik, pinjate su zabavan dodatak koji će svi gosti voleti. Naše pinjate su prilagođene svim uzrastima i mogu biti punjene raznim slatkišima i iznenađenjima.

Korporativni Događaji

Organizujete korporativni piknik ili tim bilding? Naše pinjate mogu biti prilagođene vašem brendu i tematici događaja, pružajući zabavu i angažovanje za sve učesnike.

Galerija naših radova

Tel. +381 64 204 95 35
Mara Pinjate Šabac